Beoordelingen van Rubens Pizza Delivery Haarlem

Recente recensies van Rubens Pizza Delivery Haarlem

5 sterren na 108 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vervoeren van de pizza was niet helemaal goed gegaan denk ik, waardoor kaas er naast lag, klein verbeterpuntje. Maar man man man, smaak, wat een heeerrrlijke pizza! Top!!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg goed. puntje van aandacht is de pizza website met hamburgers combineren

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk maar de wachttijd super lang

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur moeten wachten. Er was een tegemoetkoming beloofd voor het wachten, die is nooit gekomen. Slechte service!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizzas en zeer goede service!! Zoals altijd weer toppie!!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza in Haarlem!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere verse pizza’s!! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer Pizza van Ruben maar er is geen betere in Haarlem te vinden! Wat was hij heerlijk en binnen 30 min in huis!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer een mindere ervaring. We hadden vroeg besteld en een time order geplaatst om half 6 omdat we kort de tijd hadden om te eten, echter kwam de bezorger ruim 20 minuten te laat pas aan. Ik zag via de mail dat de bezorger ook pas om 17.36 was vertrokken en dus voor de korte afstand ook nog eens erg lang onderweg is geweest. Bezorger bood wel excuses aan, maar echt tijd om te eten hadden we niet meer en de pizza's waren bovendien lauw. We hebben snel nog één stuk kunnen eten en pas 's avonds laat de rest opgewarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden !!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Rubens pizza’s, maar nu leek het wel bij een ander vandaan te komen. Andere dozen, vorm van de pizza’s, smaak.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza. De temperatuur was perfect. Hier word ik blij van 😀! Bezorger was er binnen een half uur terwijl mijn postcode iets buiten het gebied ligt. Dik tevreden en bestel snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, nog lekker warm. Perfecte pizza’s.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gevarieerde Pizza's en desserts. Maar ook de desserts zijn overheerlijk. ga zo door! met vriendelijke groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten!!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange dag werken had in zin in een pizza, dus ik besloot Rubens te proberen. Dit was de eerste keer voor mij en het was FANTASTISCH ! De pizza was er al na 20 minuten. Ik ga zeker vaker bestellen bij

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

20 pizza’s besteld en ze waren allemaal heerlijk! Top kwaliteit. Hebben genoten!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's en heerlijke pokebowl. Bestelling was op de minuut nauwkeurig op tijd bezorgd. Wij zijn fan van Ruben's!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s! Ook bodem was goed. Ook onze twee kleintjes genoten. We gaan hier vaker bestellen. Groetjes, 4 tevreden klanten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, bestelling netjes afgeleverd,, wachttijd aan lange kant (> 1 uur).

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doos zat half open in de tas waardoor de pizza koud was. Bodem taai ipv knapperig. Wel lekker veel beleg op de pizza. Wat vreemd was is dat er ontzettend veel ui op de pizza zat, terwijl dit niet vermeld stond bij de ingrediënten. Terwijl ik juist expres een pizza bestelde zonder ui..

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en tijdige bezorging.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger! Hij bracht de bestelling tot in de keuken. Top!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, echter zou iets sneller kunnen en de pizza was niet goed warm meer. En vooral: biedt ook volkorendeeg aan. Ik weet wel dat een echte italiaan daar niet van houdt, maar wij eten nooit meer wit brood. In veel landen kan je tegenwoordig volkoren pizzas krijgen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, 6 sterren.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Knapperige bodem, goed belegd, pure smaken. Een van de beste pizzaria’s van Haarlem!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Lekkere dunne bodem en met goede ingrediënten belegd. Beste bezorgpizza die ik tot nu toe heb gehad is Haarlem. Tiramisu was redelijk, niet slecht maar niet zo goed als de pizza. Bezorging was exact op de afgesproken tijd en door een aardige bezorger, dus helemaal top!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer beste kwaliteit salade. Bezorging liet deze keer wat langer op zich wachten. Maar dat is structureel niet het geval. We bestellen graag weer bij Rubens Delivery!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza en vriendelijke bezorger.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond een bestelling geplaatst welke een half uur langer duurde dan gepland. Maar het ergste daarbij dat de pizza waarschijnlijk gevallen is want alle toppings lagen aan 1 kant op de rand. Hierdoor was de korst en boden aan die kant slap. De pizza was ook niet warm meer. Erg slecht om dit zo af te leveren want goedkoop is het niet. Het was al laat en hadden honger dus niet over gebeld. De tiramisu was ook minder dan een eerdere bestelling, ook deze is aan de prijs. 36 euro voor een pizza, salade en tiramisu, dan verwacht je kwaliteit. Al met al slechte ervaring en adviseer om hier maar niet meer te bestellen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

12 pizza’s, allemaal warm en allemaal lekker! Dankjewel

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s maar had al online betaald en vervolgens laat bezorger mijn collega nog contant betalen. Zeer netjes opgelost btw door Ruben’s pizza! Zou zeker weer bestellen!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, op tijd bezorgd

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte behandeling van bevestiging, tot update dat bestelling onderweg was, tot bezorging. Pizza was nog keurig warm en van goede kwaliteit.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Bezorging duurde een uur en was nog eens 20 minuten later. - We hadden niet de juiste pizza’s, plus ze waren niet erg warm. - Bij het bellen om te vragen wat er mis was gegaan werd de discussie met mij aan gegaan dat de pizza’s wel correct waren, terwijl ik toch echt kon zien dat de ingrediënten op de pizza niet overeen kwamen met die op de site. - ik zou een kortingscode ontvangen maar die heb ik niet gehad.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! (Helaas wel op 1 pizza de spicy peppers vergeten) Maar dat is vergeven op voorhand gezien de vorige bestelling ???. Ga zo door!

Reactie van Rubens Pizza Delivery::P

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op afgesproken tiid, bezorger belde omdat hij ons huis niet kon vinden. Pizza's waren lauw, wel goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Àlles was heel goed en lekker, sal weer gebruik maak van julle dienst

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was verre van warm. Ook zag deze er niet heel smakelijk uit omdat de kaas en pesto van de pizza af waren gesmolten. De pokebowl was goed gevuld maar enorm zout. Ik heb de sushi rijst niet op kunnen eten omdat het echt te zout was. Wel jammer, want de kaart ziet er wel leuk en anders uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd koud bezorgd! ?

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke pizzas en snelle levering. Alleen de portie tiramisu zou wat groter mogen!! :)

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem van de pizza was echt top. Lekker dun (maar niet slap) met een knapperige korst. Prima belegd. Pizza was wel wat vettig.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd op tijd en goed warm bezorgd. Helaas bleken er i.p.v. pecannoten walnoten op de pizza te zitten, wat ik niet erg netjes vond om niet te vermelden. Verder smakelijke pizza.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere smaken!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

To the manager of the person who Made this pizza: “GIVE THIS MAN A COOKIE”

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's, Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed, creatieve en heerlijke pizza's .

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, dunne bodem en uitstekende homemade tiramisu, erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s, verse producten en echte goede kaas. Snelle bezorging. En ondanks toch best een afstand toch goed warm. Top App werkte ook prima. Zou helemaal top zijn als zowel de burgers als pizza’s tegelijkertijd in dezelfde bestelling besteld kan worden. Maar misschien kan dat inmiddels al. Al met al echt een aanrader. Ook voor de burgers trouwens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met de komst van Rubens pizza’s !

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn truffel pizza was er sneller dan verwacht, op mijn verzoek hadden ze hem ook gesneden. En hij was heerlijk! Thanks Ruben :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een kwartier te laat. Op zich niet ernstig. Maar ik kon geen telefonisch contact krijgen toen de bezorging 14 minuten laat was.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je verschillende dingen kan bestellen. Wij hadden een pizza en een poke bowl, netjes apart verpakt. Bezorging keurig op tijd en het eten was heerlijk. Pizza was nog heerlijk warm. Pokebowl was vers en gevarieerd. Voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ingrediënten op het Italiaantje. Alleen overheerst de zout van de parmezaan en ham, ondanks de druppels balsamicostroop. Misschien minder parmezaan, meer stroop of zuurtje als tegenhanger? De combinatie is namelijk wel heerlijk en de pizza zelf ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza, maar deze keer niet. Was de kok vrij of is de vegetarische gewoon niet lekker?

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe pizza’s zijn echt heerlijk!! Lekkere dunne, knapperige bodem en goede ingredienten!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna half uur later dan gevraagd. Positief, dat we via de mail op de hoogte werden gehouden van de komst van de bestelling! Verrassend lekkere pizza, wel wat zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie verschillende pizza's besteld, allemaal even lekker. Echt een aanrader!

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede pizza.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's en heerlijk toetje. Super snelle bediening! Zelfs rond spitsuur op de vrijdagavond. Bedankt!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet alleen de hamburgers zijn superlekker, ook de pizza’s zijn perfect. Dunne bodem, bijzondere smaken, echt heerlijk!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere, rijk belegde, niet vette pizza's (Italiaantje en vegetarische) van behoorlijk formaat (zeker gezien de prijs). Wel ruim een kwartier te laat bezorgd.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de vierde keer dat de bestelling veel, maar dan ook veel, te laat werd gebracht. Tegen de eigen berichtgeving in. Dit keer heb ik zelfs drie maal moeten bellen. Het eten is best prima (al ontbrak ook de mayonaise weer), maar de bezorging is structureel waardeloos. Ik ga elders mijn zondagse Poke Bowl zoeken. Helaas. Ik hoop vooral dat de ondernemer hier van leert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet meer warm toen hij bij mij was aangekomen. Vond later de bon in de voortuin liggen, vond de bezorger waarschijnlijk een goede plek om de bon te doen.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige zaak met te heerlijke eten !! Ga zo door !

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza, bezorging keurig en ook prima op tijd

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, rijkelijk belegd, veel smaak. Iets later dan gepland bezorgd, maar zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere pizza met krokante bodem. Snelle levereing. Wij bestellen zeker opnieuw.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, top! De pizza's waren op zich smakelijk maar we hebben toch een paar puntjes; Positief is dat er een milieuvriendelijke verpakking/doos wordt gebruikt en dat de ingrediënten vers en biologisch zijn, belangrijk vandaag de dag. Maar; Het deeg was te droog, waarschijnlijk te weinig vetstof (olijfolie) tijdens bereiding gebruikt. De liefhebbers van ansjovis of andere vis worden bij Rubens niet bedient, erg jammer... Een basis pizza bestaat uit deeg, tomatensaus, kaas en toppings, naar de tomatensaus hebben we gezocht maar nauwelijks aangetroffen, misschien volgende keer iets meer saus gebruiken ipv de lepel er even tegenaan te houden. (Kleine tip van een oude kok) geef het randje van de pizza na het bakken even een klein kwastje olijfolie, dat geeft smaak en ziet er goed uit. Misschien proberen we nog een keer een bestelling, maar als er dan weer te weinig/geen tomatensaus op zit dan is het voor ons einde oefening bij Rubens.

Reactie van Rubens Pizza Delivery:Hi Jeroen, bedankt voor je recensie! Voor ons deeg gebruiken we een mooie mix van olijfolie. Wellicht waren de verhoudingen niet helemaal niet juist dit keer!? We zijn pas net begonnen met de pizza’s! Varianten ansjovis of vis komen er zeker aan ???? O.a. onze quatro formatie pizza maken we nagenoeg ‘bianco’ zonder tomaat dus. Dit is naar ons idee superlekker! Moet de verhouding deeg/olie natuurlijk wel goed zijn! :P Dus op de quatro en funghi pizza doen we druppels tomaat en de overige pizza’s gewoon normaal! Maar thanks voor je feedback nemen we zeker mee!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en veel sneller bezorgd dan de verwachtte bezorgtijd. Gaan we zeker vaker doen,

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zou fijn zijn als de pizza voorgesneden wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede prijs!